Hva er feil med tilbudsaviser?

Da vi lanserte Rebatum fikk vi mange spørsmål fra folk - hvorfor trenger de enda en ny app som viser tilbud fra dagligvarebutikker? Hva er spesielt med Rebatum? Forskjellen kan beskrives med ett ord - kategorisering. La meg vise hvorfor kategorisering av produkter er viktig i en app som viser tilbud fra matbutikker.

De fleste apper som viser tilbud på dagligvarer viser bare PDF-tilbudsaviser fra daglivarekjeder.

Men tilbudsaviser er uoversiktlige og vanskelige å bruke.

Den eneste måten å finne spesifikke tilbud i en tilbudsavis er å lese hele avisen fordi avisen mangler struktur. Det blir enda vanskeligere for deg å lete etter tilbud i flere matbutikker fordi du blir nødt til å lese tilbudsaviser fra alle butikker. Oppgaven blir nesten umulig hvis du vil finne butikker med de beste tilbudene.

Kjøtt og Fisk produktkategorier i Rebatum
Kjøtt og Fisk produktkategorier i Rebatum

Rebatum løser det problemet for deg. Du kan fortsatt se alle tilbud fra tilbudsaviser, men du ser ikke selve tilbudsavisene. Rebatum kategoriserer alle tilbudene i 17 hovedproduktkategorier slik at du elkelt kan finne de produktene du er interessert i.

På bildet kan du se eksempler på tilbud på kjøtt og fisk i Rebatum-appen. Legg merke til at tilbud fra forskjellige matbutikker vises samme sted.


I Rebatum kan du enkelt sammenligne tilbud fra alle matbutikker!
Valg av matbutikker i Rebatum
Valg av matbutikker i Rebatum

Ikke alle trenger tilbudene fra alle butikkene. Du kan velge de butikkene du vil se ved å trykke på ikonet øverst til høyre på skjermen. Rebatum viser alle butikker i utgangspunktet, men du kan endre på det.

Tilbudene i tilbudsaviser fra dagligvarekjeder kan variere fra butikk til butikk. Rebatum spør deg om postkoden din, og viser tilbudene fra de butikkene som er nærmest deg. Snart får du en mulighet til å velge butikkene selv slik at får full kontroll over tilbudsutvalget.

Vi har nå sett hvordan Rebatum kan bli et bra alternativ til tilbudsaviser fra dagligvarekjeder.

Men det er mange andre fordeler med å ha alle tilbudene kategorisert.