I appen vår Rebatum har vi kommet med flere ulike middagsmenyer tilpasset ulike behov. Blant annet har vi postet middagsmenyer som er raske, sunne og enkle å lage i en hektisk eksamensperiode. Det er nemlig utrolig viktig at man spiser sunt for å kunne yte maks på eksamen!

Å spise sunt, få nok søvn og være i aktivitet har faktisk vist seg å hjelpe på eksamenslesingen! Man har sett i flere studier at det å møte anbefalingene for kostrådene var assosiert med økt sannsynlighet for å møte de akademiske forventningene for skrive-, matte- og leseferdigheter blant unge - ergo er det viktig med sunn og næringsrik mat! Det kan også være fordelaktig å ha sunn snacks på eksamen, som for eksempel nøtter eller grønnsaker, noe vi også har skrevet om tidligere.


Å spise sunt kan kreve litt planlegging og gode vaner, men man får også mye igjen for det. Spiser man sunt og variert kan man føle seg mer opplagt og konsentrert (som igjen er viktig for eksamen), få god helse og ikke minst at man vil føle seg bedre. Med vår ukesmeny slipper du å tenke på hva du skal ha til middag, og du får mer tid til eksamenslesingen. Appen vår kan lastes ned gratis der du laster ned apper!